Share

 

"HONEYLAND" werd door 75 bezoekers gewaardeerd op een 4,08

DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD

 

Maandag 16 maart 20:15 uur 

+

Dinsdag 17 maart 20.15 uur

 

beentjes poster

Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

AU NOM DE LA TERRE

Dinsdag 24 maart 20.15 uur

au nom de la terre poster

Thomas is landbouwer die het familiebedrijf reeds lange tijd heeft overgenomen en is daarnaast gelukkig getrouwd met Claire. Hij was tevens nog maar een tiener toen zijn vader in zijn armen overleed. Nu, vele jaren later, doet een gebeurtenis hem opnieuw aan dit jeugdtrauma denken. Thomas heeft geen andere optie dan zijn verleden onder ogen zien.

GOLDIE

Dinsdag 31 maart 20.15 uur

goldieposter

Goldie is een eigenwijze New Yorkse tiener die ervan droomt beroemd te worden. Haar dromen over roem zal ze echter moeten koppelen aan een weerbarstige realiteit: haar moeder is opgepakt en haar twee jonge zusjes dreigen uit huis geplaatst te worden. Vervolgens doet ze er alles aan om hen uit handen te houden van de jeugdzorg.

1917

Dinsdag 7 april 20.15 uur

1917 poster

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. Deze boodschap is bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten, waaronder de broer van Blake.

FOR SAMA

Dinsdag 14 april 20.15 uur

forsama poster

Deze documentaire vertelt het verhaal van Waad Al-Kateab gedurende vijf jaar van de opstand in Aleppo, Syrië. In deze periode wordt ze verliefd, trouwt ze en baart ze een dochter, Sama; dit alles terwijl het conflict om haar heen steeds heftiger wordt. Haar camera legt verhalen van verlies, geluk en overleving vast, terwijl Waad zelf worstelt met een onmogelijke keuze: al dan niet de stad ontvluchten om het leven van haar dochter te beschermen. Vluchten betekent echter de strijd voor vrijheid, waar ze al zoveel voor opgeofferd heeft, op te geven.

MRS. LOWRY AND SON

Dinsdag 21 april 20.15 uur

mrs lowry and son poster

Verhaalt over de relatie tussen L.S. Lowry, een van de meest vooraanstaande kunstenaars uit Engeland in de twintigste eeuw, en zijn moeder Elizabeth. Zij is behoorlijk autoritair en stelt meermaals zijn kunnen in vraag. Ze staat echter achter zijn keuze om een succesvolle carrière uit te bouwen als kunstschilder. L.S. Lowry zal uiteindelijk beroemd worden vanwege zijn werken die het industriële leven in Noord-Engeland weergeven.

THE WHISTLERS

Dinsdag 28 april 20.15 uur

laGomera poster

De Roemeense agent Cristi komt aan in La Gomera op de Canarische Eilanden. Hij wordt verwelkomd door Gilda, de vrouw op wie hij verliefd is, en leert de lokale fluitgeluidjes om de gevangene Zsolt te helpen ontsnappen. Zsolt is namelijk de enige persoon die weet waar zich een grote som geld bevindt. Maar het geld behoort toe aan een Mexicaans maffialid dat hen, indien het geld niet teruggevonden wordt, allen zal doden.

LITTLE WOMAN

Woensdag 6 mei 20.15 uur

little Women poster

Het verhaal volgt de zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.

Wie is online

We hebben 2 gasten en geen leden online