Share

 

"PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU" werd door 109 bezoekers gewaardeerd op een 4,22

 

23 en 24 november Jubileum weekend

Cinemaarten 40 jaar

 

 

 

WEST SIDE STORY

Zaterdag 23 november 14.00 uur

GRATIS TOEGANG VOOR IEDEREEN

westsidestory poster

West Side Story is een echte klassieker onder de musicals. Het verhaal is afgeleid van Shakespeare's Romeo and Juliet, alleen speelt dit niet in Verona, maar in New York in de jaren 50. Het verhaal gaat over twee groepen, de blanke Jets en de Puerto Ricaanse Sharks. Deze twee kampen voeren een strijd om te heersen over de straten van New York. Op een dansavond waar beide kampen aanwezig zijn, ontmoeten Tony (een Jet) en Maria (zus van de bendeleider van de Sharks) elkaar en het is liefde op het eerste gezicht. Het is echter een verboden liefde omdat er geen relatie tussen twee verschillende bendeleden kan ontstaan

 

 

THE FAREWELL

Zaterdag 23 november 20.00 uur

thefarewell poster

Een Chinese familie ontdekt dat hun geliefde grootmoeder niet lang meer heeft te leven. Ze besluiten om haar niets te vertellen en verzinnen een schijnhuwelijk van haar kleindochter in China. Eenmaal in in haar thuisland voelt grootmoeder zich als een vis in het water, maar ondertussen worstelt de familie met de waarheid.

 

Aansluitend een feest avond met filmmuziek.

 

ZONDAG 24 november filmdag,  alleen voor leden.

Het programma wordt aan de leden toegestuurd.

 

DE LIEFHEBBERS

Dinsdag 26 november 20.15 uur

deliefhebbers poster

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.


AND THEN WE DANCED

Dinsdag 3 december 20.15 uur

andthenwedanced poster

Merab traint vanaf jonge leeftijd bij het National Georgian Ensemble met zijn danspartner Mary. Zijn wereld staat op zijn kop wanneer de zorgeloze Irakli arriveert en zowel zijn sterkste rivaal als verlangen wordt.

OFFICIAL SECRETS

Dinsdag 10 december 20.15 uur

officialsecrets poster

Het waargebeurde verhaal van Katherine Gun, klokkenluidster van de notoire Britse geheime dienst GCHQ. In 2003 laat Gun een geheime memo van de Amerikaanse NSA lekken waarin wordt voorgesteld dat de VS en het Verenigd Koninkrijk extra druk zullen uitoefenen op de twijfelende staten in de VN Veiligheidsraad, om te stemmen vóór de aanstaande invasie van Irak. Door deze actie belandt ze vervolgens op alle voorpagina's en hebben de autoriteiten het op haar gemunt.

SORRY, WE MISSED YOU

Dinsdag 17 december 20.15 uur

sorrywemissedyou poster

Ricky en zijn gezin hebben het financieel gezien niet goed. Hij wisselt vaak van baan en zijn vrouw moet ploeteren voor een paar centen in de zorg. Als oplossing start Ricky een eigen franchiseonderneming. Hij wordt pakketbezorger. Daar heeft hij ook een dure bus voor nodig. Maar geen zorgen, want hij regelt het wel. Niets is minder waar, want de mensen om hem heen eisen het maximale van hem.

SO LONG, MY SON

ZONDAG 22 december 14.30 uur

solongmyson poster


Prachtig Chinees drama over twee gezinnen die samen opgroeien vanaf de jaren ’80 tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het tragische verlies van een kind. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel de beide gezinnen na al die jaren uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. 
Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

Wie is online

We hebben 53 gasten en geen leden online